Brownies per post bezorgd tot de deurmat

brownies per post

Iedereen lust ze wel brownies. Maar soms heb je geen tijd om het helemaal zelf te maken. Maar wist je dat je tegenwoordig brownies per post kan bestellen? Dit is een leuk en nieuw alternatief om iedereen een bedankje te kunnen sturen tijdens de feestdagen. Tijdens de feestdagen geven we elkaar cadeautjes als blijk van waardering. Een cadeautje bedenken is niet voor iedereen weggelegd, hierdoor kan het zo zijn dat je eigenlijk niet weet wat je diegene moet geven. 

Kerstpakket

Dan is dit een uitstekende oplossing waardoor je niet eens tijd hoeft te besteden in het zelf bezorgen, je kan het adres van degene invoeren en het wordt zo op de deurmat bezorgd. Als werkgever kan dit ook een leuk idee zijn als kerstpakket. Door de verschillende variaties kan je uit zoveel kiezen en je kan de brownies per post laten bezorgen bij iedereen op de deurmat, hierdoor zal je zien dat het een zakelijke cadeautje is waar je werknemers dan blij mee zijn en zich ook echt gewaardeerd voelen. Je kan dan kiezen uit een box van twee of juist van vier, er bestaat zelf boxes van twaalf. Je kan het zelf nog niet zo gek bedenken. 

brownies per post

Online bestellen

Brownies per post kan dus eenvoudig online worden gekozen. Je hebt zoveel soorten van die product dat de keuze reuze is en dus ook vaak enorm moeilijk. Je hoeft je zeker niet zorgen te maken over allergieën want ze hebben zelfs brownies die gluten, lactose en noten vrij zijn. Als je ze laat bezorgen bij iemand die een huisdier heeft, toch even laten weten dat er een pakketje wordt bezorgd. Ondanks de dikke stevige dozen heb je kans dat het huisdier erbij kan, chocolade is dodelijk voor huisdieren. Hierbij hoef je natuurlijk niet te zeggen wat je gaat geven, alleen dat ze even de post in de gaten moeten houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *