Laat je cupcake doosjes vervoeren met unieke eigen draagtasjes

Ben jij lekker aan de slag met cupcakes te maken en wil je die op een professionele wijze verkopen? Dan zijn mooie vormgegeven cupcakedoosjes onmisbaar. Je wilt natuurlijk wel doosjes hebben van goede kwaliteit en die er in positieve zin uitspringen. Witte of grijze kartonnen doosjes zijn saai en laten je klanten niet verbazen. In dit artikel alles over cupcakesdoosjes en waar je op moet letten.

Waar op letten bij cupcakes?

Je wilt je klanten wel verbazen met prachtige creatieve doosjes om je cupcakes in te verpakken. Kies vooral voor doosje die van kristalhelder plastic zijn. Zo presenteer je de cupcakes op fantastische wijze. Daarnaast is het belangrijk dat de cupcakes zonder schade worden vervoerd. Let dan ook dat je de juiste cupcake doosjes aanschaft. Er zijn dan ook cupcake doosjes die voorzien zijn van een zogenaamde insert. Dit betekent dat je de cupcakes rechtop kan plaatsen, zodat ze blijven staan. Dit zorgt voor een veilig transport en zo min mogelijk schade.

Het inpakken van de cupcakes

Inpakken van cupcakes is niet wat je snel even doet. Er wordt veel precisie van je vereist. Met die mooie afgewerkte toppings wil je uiteraard wel dat alles heel blijft en zonder schade. Vooral als je grote aantallen cupcakes hebt en alles snel moet gebeuren kan het verpakken nog wel eens verkeerd gaan. Kies daarom ook voor cupcake doosjes met een simpele sluiting. Zo'n sluiting zorgt ervoor dat je de cupcakes snel en makkelijk in kan pakken.

Koop voedselveilige cupcake doosjes

Om je geen zorgen te maken over de voedselveiligheid van de cupcakes is het belangrijk om te weten of jouw cupcake doosjes van voedselveilig materiaal zijn. Let dan ook bij het kopen van cupcake doosje op dat ze een FDA keuring hebben. Deze doosjes zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Adminstration. Deze keuring kan je als boodschap overbrengen naar je klanten en zorgt voor een extra stukje professionaliteit binnen je bedrijf.

Laat je cupcakes verkopen met creatieve draagtasjes

Om nog meer aan de kwaliteit en professionaliteit van je cupcakes te werken is het handig om ze te verkopen in draagtasjes. Voor cupcakes zijn draagtasjes van plastic erg geschikt. Ze zijn voornamelijk transparant en zodoende kunnen jouw klanten de cupcake doosjes zien tijdens het vervoeren. Ook is het makkelijk om met dit soort plastic draagtasjes de cupcakes in de gaten te houden en dat ze niet beschadigd raken. Om het helemaal af te maken laat je de draagtasjes bedrukken met je bedrijfslogo. Hoe professioneel en uniek wil je het hebben? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *