Tegenhanger van de groene Egg

Kamado Joe

Wil je profiteren van de tegenhanger van de groene Egg, dan zit je met een Kamado Joe helemaal goed. Met een startklaar model ben je direct klaar om te beginnen, ook verschillende maten waaruit je kunt kiezen. Een compact model, een regulier model en een gigant model. Maar bij deze drie varianten blijft het niet, een variant kan namelijk uit meerdere modellen bestaan, zodat je nog meer hebt waaruit je kunt kiezen.

Het junior model

De Kamado Joe Junior heeft ondanks zijn geringe formaat, een rooster van 34 centimeter om je producten op te kunnen grillen. Perfect om mee te nemen wanneer je op vakantie naar de camping gaat, barbecueën waar je maar wilt en de lekkerste gerechten klaarmaken. Wil je een groter model om maaltijden mee te bereiden, kies dan voor de Classic variant welke je in drie varianten hebt. De Classis 2 is erg populair, niet alleen door de grootte maar ook de prijs is erg gunstig. Het rooster is groot genoeg om maaltijden op te bereiden voor het hele gezin.

Kamado Joe

Ga je voor de grote maaltijden?

Ben je vaak met vrienden of vind je het leuk met het hele gezin te genieten van een barbeque, dan is het aan te raden om voor de Big Joe 3 te gaan. Een oppervlak om te grillen van maar liefst 61 centimeter, natuurlijk meer dan voldoende om alles wat je wenst te grillen. Vlees, vis,groente voor al je vrienden, welk model je ook kiest deze wordt altijd compleet geleverd. Wil je optimaal gebruik maken van je Bg Joe, dan zijn er ook handige accessoires beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *